Blije koeien, buitengewoon ijs!

Bij Casa Piccola maken we écht ijs. We maken het met natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit. Een goed ijsje maakt je blij en wij maken graag bijzondere smaakcombinaties die een glimlach op je gezicht toveren.

Emmertjes met smaakpasta’s zijn taboe in onze ijskeuken. We gebruiken melk van Elburgse koeien, fruit van lokale telers en specerijen uit de historische kruidentuin. Dat betekent dat bepaalde smaken niet het hele jaar door verkrijgbaar zijn, maar alleen in de periode dat de ingrediënten op zijn lekkerst zijn. We blijven het liefst zo dicht mogelijk bij de oorsprong.

We vinden dat ijs zo traditioneel mogelijk gemaakt moet worden. Wij koken er dan ook flink op los. Er staan de hele dag pannen op ons fornuis en het ruikt altijd heerlijk naar noten, vanille of kruiden in onze keuken. We zijn zelfs zo maf dat we onze eigen mascarpone en limoncello maken. Want naast ambachtelijk werken proberen we ook duurzaam te werken. We letten bij inkoop op verpakkingen en herkomst van producten. En waar we de keus hebben, maken we de juiste.

We doen dit allemaal omdat we vinden dat ons ijs dit verdiend en omdat we onze klanten willen laten genieten. Daarbij willen we er zelf een goed gevoel van krijgen en onszelf blijven uitdagen om ieder ijsseizoen beter te worden. Wij kiezen niet voor kwantiteit, maar voor kwaliteit. Want een ijsje eten moet een feestje zijn.

Dus kom proeven en feest met ons mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *