Casa Piccola op je feestje

IJskar? IJscokar? Nee sorry, maar we hebben wel iets veel leukers voor je feestje!

Met onze oldtimer Volkswagenbus, Renault La Poste of ijsbakfiets komen we naar je toe en zijn we graag een gezellige en smaakvolle aanvulling op je bruiloft, bedrijfsfeest, buurtbraai of satijnen huwelijksjubileum. Niets is ons te gek. Zelfs een schoolplein vol kinderen brengen we met het grootste plezier in extase aan het einde van het schooljaar of als een collega met pensioen gaat.

IJs

Voor groepen vanaf 25 tot 500 personen staan onze voertuigen paraat. We kleden het leuk aan en maken er een gezellige boel van. Kleine feestjes zijn vaak niet minder leuk, dus voor groepen tot 25 personen lenen we onze thermoboxen uit.

De smaken op je feestje mag je zelf uitkiezen uit ons actuele assortiment, waarbij we natuurlijk rekening kunnen houden met de gasten die een allergie hebben voor bepaalde voedingsstoffen. We zorgen voor bakjes, lepeltjes, hoorntjes, servetten. Je hoeft alleen maar tijdig te reserveren.

Shakes & smoothies

Met namen als San Blas, Parnassia en Woodstock serveren we Bloemendaal aan Zee met een rietje. Gemaakt van vers fruit, natuurlijke siropen en ijs brengen onze mocktails de beach vibes naar je feestje.

Koffie en thee

Vanuit onze kofferbak maken we de lekkerste cappuccino’s en latte macchiato’s, maar uiteraard ook gewoon een bakkie filterkoffie of thee.

Wil je meer informatie? Druk dan vrijblijvend op de oranje knop.