Werken bij Casa Piccola

Kan je ook niet wachten tot de zomer begint? En ben je  op zoek naar een vakantiebaan waar je onbeperkt ijs mag eten? Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team!

Ben je enthousiast en flexibel?
Ben jij veel beschikbaar in juli en augustus?
Weet je van aanpakken en wil je veel werken?
Ben je bereid deel uit te maken van het coolste team van Elburg?

Stuur dan een e-mail naar info@ijssaloncasapiccola.nl. Schrijf in je bericht je naam, adres en geboortedatum, welke opleiding je volgt, wat voor werkervaring je hebt en waarom je graag bij ons wilt werken. Vergeet daarbij niet te vermelden hoeveel je beschikbaar bent.

Solliciteren kan vanaf 15 jaar.

Hoe is het nou om bij Casa Piccola te werken?

Hoi, ik ben Anne.

Ik begon in 2020 met werken bij Casa Piccola en inmiddels wordt dit alweer mijn vierde seizoen. De voornaamste reden dat ik hier al een aantal jaren werk is de gezelligheid in het team. We doen het echt samen en tussen het werken door is er genoeg tijd om af en toe even gezellig te kletsen. Verder vind ik het contact met de klanten heel erg leuk. Er zijn altijd wel klanten die even gezellig een praatje willen maken en niks is leuker dan klanten blij maken met een heerlijk verkoelend ijsje op een warme zomerdag.

Daarnaast vond ik het heel tof om steeds meer verantwoordelijkheden te krijgen binnen de zaak naarmate ik er langer werkte. Zo heb ik nieuwe werknemers mogen inwerken en kreeg ik bijvoorbeeld de leiding over de winkel.
Hierdoor blijft het werk uitdagend. En het onbeperkt ijs eten is natuurlijk een leuke bijkomst! : )