Recepten

  • IJsmocktail: San Blas

    De favoriete shake van de chef! Benodigd: 3-4 perssinaasappels 150 gram frambozenijs, te verkrijgen bij IJsbar Casa Piccola in (halve) liter verpakking. 8 kleine takjes verse munt, voor een kleine donatie te verkrijgen in De Groene Kruidhof. een… Lees meer

  • Recept: Marsepein

    Marsepein is een deegachtig mengsel van gemalen amandelen en suiker. Tijdens het Sinterklaasfeest smullen we er allemaal van. In onze ijskeuken is het een onmisbaar ingrediĆ«nt, bijvoorbeeld in ons Amaretti- of Bokkenpootjesijs roomijs. Je kan het uiteraard kant-en-klaar… Lees meer

  • Recept: Surinaams gemberbier

    Gemberbier is helemaal hot! Een goede reden om eens te proberen of we daar een smakelijk ijsje van kunnen maken. We gaan op zoek naar een goed recept om zelf Surinaams gemberbier te maken, want de flessen gemberbier… Lees meer