IJs op uw feestje

Casa Piccola levert graag het dessert op uw feestje. Voor groepen van 25 tot meer dan 200 personen hebben we verschillende opties.

Voor kleine groepen of in situaties waar het ijs in korte tijd geschept kan worden, kunnen we het ijs leveren in geïsoleerde thermoboxen met vrieselementen. U kunt de bestelling afhalen of door ons laten bezorgen. We leveren alle materialen om het ijs zelf te kunnen scheppen, maar als u liever wilt dat wij het voor u scheppen, dan is dat (bij beschikbaarheid) ook mogelijk.

    

Voor een mooiere presentatie kunnen we onze bakfiets inzetten. In de bakfiets kunnen vier smaken ijs. Het ijs kan 4-6 uur koud gehouden worden, zodat u alle tijd heeft om het ijs te serveren. De bakfiets wordt bezorgd en opgehaald. Uw gasten kunnen zichzelf bedienen, maar we kunnen dit ook voor u doen.

Wilt u helemaal iets bijzonders op uw feest, dan zijn we graag van de partij met onze oldtimer Volkswagenbus met vintage aanhanger. We kleden het leuk aan en maken er een gezellige boel van. Naast ijs kunnen we met onze bus ook koffie, cappuccino, tosti’s of andere kleine gerechten verzorgen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.