IJs op uw feestje

Casa Piccola levert graag het dessert op uw feestje. Voor groepen van 30 tot meer dan 200 personen hebben we verschillende opties.

Voor kleine groepen of in situaties waar het ijs in korte tijd geschept kan worden, kunnen we het ijs leveren in geïsoleerde thermoboxen met vrieselementen. U kunt de bestelling afhalen of door ons laten bezorgen. We leveren alle materialen om het ijs zelf te kunnen scheppen, maar als u liever wilt dat wij het voor u scheppen, dan is dat (bij beschikbaarheid) ook mogelijk.

    

Het ijs kan ook geleverd worden in een kleine vitrine, welke aangesloten kan worden op 220V. Zo heeft u alle tijd om het ijs te serveren. De vitrine wordt bezorgd en opgehaald. Uw gasten kunnen zichzelf bedienen, maar we kunnen dit ook voor u doen.

Wilt u helemaal iets bijzonders op uw feest, dan zijn we graag van de partij met onze oldtimer Volkswagenbus. We kleden het leuk aan en maken er een gezellige boel van. Naast ijs kunnen we met onze bus ook koffie, cappuccino, tosti’s of andere kleine gerechten verzorgen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.