Workshop ijstaart maken

Hoe leuk is het om met kerst je eigengemaakte ijstaart op tafel te zetten?

Tijdens onze workshop ijstaart maken maakt iedereen zijn/haar eigen monchou ijstaart. De ijsbereider legt uit hoe de taart is opgebouwd. Vervolgens maak je je eigen bastogne taartbodem, vul je de taart met vers gedraaid monchou ijs en voorzie je de taart van een kersentopping. Je bouwt je eigen ijstaart en decoreert deze zelf met chocolade, schuim en vruchten.

Het is niet moeilijk en ontzettend leuk om te doen!
Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar. Per workshop is er een maximum van 4 deelnemers, dus schrijf je snel in!

Data:
Vrijdag 20 december 19.00 uur – VOLGEBOEKT
Zaterdag 21 december 19.00 uur -VOLGEBOEKT
Maandag 23 december 19.00 uur – VOLGEBOEKT

Duur:
Ongeveer 2,5 uur

Kosten:
ā‚¬27,50 per persoon inclusief koffie/thee en je eigengemaakte ijstaart (voor 6-8 personen). Betaling vooraf.

Inschrijving:
Voor vragen of inschrijving kunt u contact met ons opnemen via info@ijssaloncasapiccola.nl of Whatsapp 06-39618343.